Сб, 2024-04-20, 11:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:43
Україна зможе запобігти трагедіям, коли отримає більше зброї - Резніков - про обстріл Херсона
Інші останні Новини з регіонів України

Жорстокі обстріли Херсона є актом помсти українцям, які чинили запеклий опір загарбникам. Україна зможе запобігати таким трагедіям, коли отримає від партнерів більше далекобійної артилерії та снарядів до неї. Про це сьогодні написав міністр оборони Олексій Резніков.

"Варварський обстріл Херсона російськими терористами є не лише черговим воєнним злочином, а й помстою мешканцям міста за опір окупації, що довело усьому світу, що Херсон – це Україна.

Україна зможе запобігти таким трагедіям, якщо отримає більше засобів контрбатарейної боротьби, більше артилерії та більше боєприпасів великої дальності. Таким чином, російські вбивці будуть покарані та вигнані з України", - наголосив міністр.

Як повідомлялося, вранці 24 грудня російські війська обстріляли центр Херсона, надійшла інформація про вісьмох загиблих і 58 поранених.

Згодом начальник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич повідомив, що кількість загиблих зросла до 10-ти. Поранення дістали 55 осіб, 18 з них перебувають у тяжкому стані

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 508 | Додав: adminA | Теги: трагедії, україна, зброя, херсон, Резніков, обстріл | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]