Пт, 2024-03-29, 11:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:43
Українці останні новини України найчастіше намагаються дізнатися в Інтернеті
Інші останні Політичні новини

Останніми роками українське суспільство проявляє досить значну політичну активність, а тому люди постійно хочуть знати останні новини України. Адже кожен добре усвідомлює, що для того, щоб мати можливість аналізувати політичну ситуацію в країні, потрібно бути обізнаним в усіх подіях.

Проте слід зазначити, що, незважаючи на свою спрагу до актуальної і свіжої інформації, українці все менше довіряють новинам на телебаченні. Адже вони добре усвідомлюють і відчувають, що канали досить такі обережні в подачі інформації, а також дуже часто намагаються подавати інформаційну картину дня у зручному для чинної влади ракурсі.

Все це сприяє тому, що єдиним джерелом інформації, з якого постійно черпають правдиву і оперативну інформацію українці, залишається Інтернет. Адже у світовій мережі інформаційні звісточки поширюються дуже швидко, а у той же час віртуальні інтернет-видання та інформаційні портали менше піддаються цензурі. Все це сприяє тому, що новини агентства в Мережі значно оперативніше і об'єктивніше висвітлюють останні події в Україні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1210 | Додав: nowyny | Теги: новини україни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]