Чт, 2024-04-25, 23:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:56
Українські військові на Донбасі збили дрон окупантів
Інші останні Надзвичайні новини

Російські окупаційні війська від початку доби 9 грудня шість разів порушили режим припинення вогню.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ООС.

«Від початку поточної доби, 9 грудня, у районах відповідальності наших бригад зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню. Так, по українських позиціях неподалік Талаківки російсько-окупаційні війська двічі відкривали провокаційний вогонь з гранатометів різних систем. А поблизу Авдіївки – з автоматичного станкового гранатомета», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, у відповідь українські військові відкрили вогонь зі стрілецької зброї та збили безпілотник противника після перетину лінії розмежування.

Бойових втрат і поранень серед українських військових унаслідок ворожих пострілів немає, запевнили в штабі.

В пресслужбі також повідомили, що українськими військовими було виявлено факт інженерного обладнання позицій противником у бік українських підрозділів в районі населеного пункту Водяне. Біля Луганського, для інженерного обладнання позицій з просуванням у бік підрозділів Об’єднаних сил, збройні формування Російської Федерації здійснили три підриви з використанням зарядів розмінування.

Минулої доби, 8 грудня, у районі проведення операції Об’єднаних сил, зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Бойових втрат не було.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 598 | Додав: adminA | Теги: збитий дрон окупантів, українські військові, Донбас | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]