Чт, 2024-04-25, 08:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:22
Українській армії США передали п'ять шпиталів на колесах
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

27 серпня США передали п'ять автомобілів "BURTEK B4731" для потреб української армії. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони.

"На плацу Центрального містечка МЦМБ представники збройних сил США передали п’ять перших, із запланованих сорока, автомобілів "BURTEK B4731" для потреб українських воїнів", – йдеться в повідомленні.

У церемонії взяли участь в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун і начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук, командувач сухопутних військ США в Європі генерал-лейтенант Бен Ходжес і начальник регіонального медичного управління ЗС США у Європі бригадний генерал Денис ЛіМастер.

Уляна Супрун щиро подякувала американську сторону за надану допомогу. Бен Ходжес, у свою чергу, запевнив, що США будуть і далі надавати допомогу Україні.

Відзначається, що після підготовки українського обслуговуючого медичного персоналу всі автомобілі будуть передані у військові частини в зоні проведення АТО.

Карета "швидкої допомоги" в польових умовах "BURTEK B4731" розроблена на базі автомобіля "Хаммер". Вона може перевозити чотири пацієнта на ношах або шість сидячих. В кабіні для пацієнтів є системи опалення та кондиціонування. Також вона обладнана системами подачі кисню для шістьох хворих та необхідними засобами для надання невідкладної медичної допомоги.

Раніше у Міноборони розповіли, які країни, чим та на яку суму допомогли ЗСУ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 863 | Додав: adminA | Теги: США, Українська армія, п'ять шпиталів на колесах | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]