Пт, 2024-04-19, 14:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:18
Український кіноальманах "Закохані в Київ" виходить в прокат
Інші останні Культурні новини

Український кіноальманах "Закохані в Київ" вийде в прокат 9 лютого 2012 року у кінотеатрах України і Росії. Про це повідомляє продакшн-студія inQ.

Фільм "Закохані в Київ" позиціонується як аналог альманахів, що вже побачили світ: "Париж, я люблю тебе" і "Нью-Йорк, я люблю тебе". "Закохані у Київ" складається з 8 самостійних короткометражних фільмів, у яких молоді українські режисери зізнаються в коханні до міста.

Своє бачення любові в сучасному мегаполісі показали 7 молодих українських режисерів: Тарас Ткаченко, Ілля Власов, Денис Гамзін, Ольга Гібелинда, Валерій Бебко, Олег Борщевський, Артем Семакін.

"Закохані в Київ" - проект генерального продюсера продакшн-студії inQ Володимира Хорунжого. Головні ролі зіграли Ада Роговцева, Віталій Лінецький, Георгій Хостікоєв, Артем Семакін, Ілля Ісаєв, Олександр Яценко та Олена Фесуненко, Микола Олійник.

Проект також ознаменувався двома акторськими дебютами зірок українського шоу-бізнесу Івана Дорна і Даші Астаф'євої.

Зйомки кіноальманаху стартували в липні 2010 року і проходили в Києві. Умови роботи для всіх режисерів були однаковими: 3 знімальних дні і обмежений бюджет. Усі роботи над картиною також проходили в Україні.

Кінофестивальна прем'єра "Закоханих у Київ" відбулася в травні 2011 року на Міжнародному кінофестивалі в Монако, після цього фільм показали в Каннах. З того часу "Закохані в Київ" отримали більше 40 запрошень на участь у кінофестивалях з різних країн світу, повідомляють виробники.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1292 | Додав: adminA | Теги: Закохані в Київ виходить в прокат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]