Чт, 2024-03-28, 18:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:23
Україну може очікувати справжня кібер-війна ближче до парламентських виборів
Інші останні Надзвичайні новини

Ближче до парламентських виборів, які відбудуться восени 2012 року, на Україну може чекати справжня партійна кібер-війна. Хакери вже збирають "замовлення" на цю війну.

Як розповів український хакер з групи Anonymous, хакерів в Україні дуже багато, вони діють групами або поодинці, передає ТСН.

"Деякі групи хакерів пропонують свої послуги за гроші. Більшість їхніх клієнтів – це великі корпорації, банки, фінансові установи. Вони на замовлення зламують клієнтські бази, а компанії використовують інформацію проти суперників у своєму бізнесі", - розповів хакер.

Лідер Інтернет партії України Дмитро Голубов дивується українській владі. Адже маючи в себе в країні найпотужніших хакерів, вона так і не скористалася їхніми можливостями.

Хоча цілі армії "білих" хакерів ведуть кібер-війну проти "чорних", чи працюють на інтереси США, Британії, Японії, і навіть Росії.

"Хакери - це люди, які можуть повністю організувати зовнішню розвідку, не виходячи з кімнати, вони можуть отримувати надсекретні дані про танки, літаки, про NASA, стеження", - каже Дмитро Голубов.

Він також впевнений, що влада могла б уникнути ситуації, коли хакери разом з інтернет-користувачами два тижні тому "поклали" усі владні сайти в Україні.

"Якби на роботі в уряді були нормальні хакери, в Службі безпеки були нормальні хакери - такого б не сталося", - переконаний він.

Нагадаємо, українські хакери оголосили про початок співпраці з міжнародною мережею Anonymous, відомою своїми атаками на сайти ФБР, Європарламенту та урядів різних країн.

Перед тим, 31 січня міліція припинила діяльність веб-ресурсу ЕХ.ua і завела справу за порушення прав інтелектуальної власності. За повідомленням МВС, було вилучено 200 серверів із загальним обсягом нелегального контенту більш як 6000 терабайт.

На закриття найбільшого українського файлообмінника інтернет-громадськість відреагувала негайно. У той же день через DDoS-атаки перестав працювати офіційний сайт МВС, який урядові фахівці довго не могли "підняти". Пізніше в результаті атак перестали працювати офіційні сайти президента, Верховної Ради, Кабміну, СБУ, Нацбанку, а також Партії регіонів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1030 | Додав: adminA | Теги: Україну може очікувати справжня кіб | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]