Пт, 2024-04-26, 23:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:02
Укрпошта буде доставляти пенсії в села - Шмигаль пообіцяв
Інші останні Економічні новини

Україна буде поступово переходити на отримання пенсій на карту, а Укрпошта продовжить доставляти пенсії в населені пункти, в яких немає банкоматів.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час брифінгу в Чернігівській області.

"Що стосується продовження розпочатої стратегії в державі "пенсія на картки", це так би мовити, ми забираємо готівку там, де це зручно. Етапність така - великі міста, міста з 100 тисячами і населення і більше. В тих населених пунктах, де щільність населення не дозволяє, наприклад, мати банківське відділення або принаймні банкомат, звичайно там пенсія буде привозити через пошту, як і привозилася. Ми пенсіонерам даємо право мати картку там, де це зручно і можливо отримати послугу. Там, де це на сьогоднішній день з об'єктивних обставин неможливо, звичайно, буде Укрпошта привозити ", - сказав Шмигаль.

Також він додав, що Укрпошта завершує в цьому році організацію мобільних відділень, і мова йде про більш ніж 500 автомобілів, які підвозять документи, поштові відправлення, кошти.

Нагадаємо, з 1 вересня цього року пенсії та допомоги будуть нараховуватися на банківський рахунок за винятком окремих категорій осіб, для доставки пенсій яких проводитимуть конкурси серед постачальників послуг.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 570 | Додав: adminA | Теги: пенсії в села, Шмигаль, Укрпошта | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]