Пт, 2024-04-26, 12:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:25
Умову голосування за зняття санкцій з Росії через війну на Донбасі назвали у Польщі
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

У Польщі назвали умову голосування за зняття санкцій з Росії через війну на Донбасі

Польський міністр вважає, що США не будуть мати щось проти того, щоб скасувати санкції

Санкції проти Росії через війну на Донбасі втратять сенс, як тільки будуть виконані мінські угоди. Про це заявив глава МЗС Польщі Яцек Чапутович в інтерв'ю росЗМІ.

Чапутович зазначив, що Варшава підтримає зняття з Москви частини обмежень на рівні Євросоюзу, якщо угоди будуть виконані.

"Так, якщо мова буде йти про санкції, накладені через це", - відповів він на питання про те, чи проголосує Польща в ЄС за зняття з Росії санкцій при виконанні мінських угод.

Польський міністр вважає, що США не будуть мати щось проти того, щоб скасувати санкції, запроваджені через війну на Донбасі, після врегулювання ситуації в Україні.

Нагадаємо, постпред США при ОБСЄ Джеймс Гілмор заявив, що США будуть зберігати "кримські" санкції проти Росії, поки вона не вийде з Криму.

Зазначимо, Рада Європейського Союзу зняла санкції з двох високопоставлених чиновників часів президентства Віктора Януковича. Разом з тим, Рада ЄС продовжила ще на рік санкції проти 10 осіб.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 1072 | Додав: adminA | Теги: Польща, санкції, Донбас, голосування, РФ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]