Чт, 2024-04-18, 21:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:12
Усиновлення сиріт іноземцями полегшили в Україні
Інші останні Офіційні новини

Міністерство соціальної політики України розширило терміни прийому заявок на усиновлення українських дітей іноземцями.

Згідно з наказом міністерства, відтепер прийом заявників проводитиметься в період з третього понеділка січня (раніше - з першого понеділка лютого) по 31 березня, а також з другого понеділка жовтня по 10 грудня (раніше - по 30 листопада), повідомляє "ВВС Росія".

Інші періоди залишилися без змін: з другого понеділка квітня по 30 червня і з другого понеділка липня по 30 вересня.

Раніше уповноважений президента України з прав дитини Юрій Павленко повідомив, що Україна не боїться збільшення потоку іноземних усиновлювачів через заборону міжнародного усиновлення в Росії.

"Ми жодним чином не боїмося збільшення іноземних усиновлювачів, які приїдуть в Україну. Українське законодавство давно збудоване і спрямоване на розвиток національного усиновлення. Українське законодавство давно має цілу низку обмежень, але вони не суперечать інтересам дитини щодо міжнародних усиновителів", - сказав він.

Нагадаємо, в п'ятницю 28 грудня в Росії президент Володимир Путін підписав закон, який у відповідь на прийнятий в США "закону Магнитского" ввів заборону на усиновлення російських сиріт громадянами США.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1029 | Додав: nowyny | Теги: іноземці, усиновлення сиріт, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]