Чт, 2024-03-28, 13:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:32
В День Незалежності бойовики 43 рази порушили режим тиші. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Сьогодні, в День Незалежності України, російські окупаційні війська вкотре нагадали про свою підступність та ворожість, 43 рази порушивши режим тиші. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу антитерористичної операції станом на 18.00.

Так, на Донецькому напрямку супротивник з опівночі стріляв з артустановок 122 мм калібру по Троїцькому та Луганському.

"Авдіївка, Світлодарськ та Невельське потерпали від мінометних обстрілів, в тому числі із забороненого 120 мм калібру, в районі Авдіївки зафіксовано понад три десятки пострілів з ворожих танків", - додали у штабі.

На Маріупольському напрямку ворог також застосував важку артилерію, випустивши близько 120 снарядів по Широкиному. По позиціях Збройних сил України у Новогригорівці, Широкиному та Старогнатівці противник вів вогонь з мінометів 120 калібру, 82 мм калібр застосував по Мар’їнці та Красногорівці, гранатомети задіяв у Водяному, а в Новотроїцькому відкрив снайперський вогонь.

"На Луганщині сьогодні противник з важкої артилерії калібру 152 мм випустив 50 снарядів по укріпленнях у Калиново-Попасному, Новозванівці, Жолобку та Новотошківському, ще півтора десятки калібру 122 мм застосував по Кримському", - повідомили у штабі.

Крім того, зазначається, що неспокійно було і в Новоолександрівці, де ворог неодноразово відкривав вогонь з гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької, у тому числі снайперської, зброї. В Золотому вогонь вівся з великокаліберних кулеметів. По позиціях в Кримському окупанти застосували танки, додається у зведенні.

Зазначимо, за минулу добу в районі проведення антитерористичної операції російські окупаційні війська 48 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. Крім того, в ніч на середу бойовики обстріляли з важкого артилерійського озброєння центральну частину міста Авдіївки.

"Значних руйнувань зазнала залізнична станція цього населеного пункту. Залізничний рух зупинено через пошкодження електропідстанції, перебиті залізничні колії, постраждала залізнична контактна мережа", - йдеться в повідомленні.

Один український військовослужбовець загинув, ще один дістав поранення за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко. Противник перейшов до тактики масованого обстрілу позицій української армії в усіх напрямках на Донбасі, повідомляє Андрій Лисенко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 765 | Додав: adminA | Теги: 43 рази, бойовики, режим Тиші, день незалежності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]