Ср, 2024-04-24, 11:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:55
В Лізі чемпіонів матч "Динамо" - "Барселона" пройде без глядачів
Інші останні Спортивні новини

Матч "Динамо" - "Барселона" в Лізі чемпіонів пройде без глядачів

Матч 4-го туру Ліги чемпіонів між "Динамо" і "Барселоною" пройде без глядачів. Грати будуть в Києві на НСК "Олімпійський" 24 листопада.

Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Наголошується, що клуб не продає квитки на поєдинок, а тому можливі оголошення про продаж і організації турів на матч є "шахрайством та обманом".

Нагадаємо, у понеділок головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу заявив, що планує і далі працювати у Києві. Він спростував чутки в румунських ЗМІ про плани піти в зимову паузу.

Відзначимо, що в Динамо зараз хворіють коронавірусом дев'ять футболістів- Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Денис Попов, Руслан Нещерет, Олександр Андрієвський, Артем Шабанов, Богдан Ледньов, Володимир Шепелєв і Владислав Супряга. При цьому, вже вісім гравців київської команди здали негативні тести на COVID-19.

Крім цього, збірна України не зіграла у вівторок матч зі Швейцарією в Лізі нації, оскільки українську команду відправили на карантин через нові випадки зараження коронавірусом. Команда Андрія Шевченка повернулася до Києва.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 856 | Додав: adminA | Теги: Лга чемпіонів, без глядачів, матч Динамо - Барселона | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]