Пт, 2024-04-26, 10:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:19
В ОБСЄ через поранення двох бійців ЗСУ Україна направила ноту
Інші останні Надзвичайні новини

Інцидент стався під Горлівкою.

Сьогодні, 21 грудня, вранці на Донбасі в результаті обстрілів бойовиків двоє українських військових отримали поранення. З цього приводу Україна підготувала і направила ноту в спеціальну моніторингову місію ОБСЄ. Про це повідомляє прес-служба української делегації в Тристоронній контактній групі.

"Сьогодні, 21 грудня, близько 08:00 ранку, в результаті обстрілу з боку противника були поранені двоє військовослужбовців ЗСУ в районі н.п. Горлівка Донецької області", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що пораненим надано медичну допомогу, їх стан стабільний.

"Українською стороною СЦКК було задіяно координаційний механізм: введений "режим тиші", висунута вимога про припинення вогню, підготовлено та направлено ноту на СММ ОБСЄ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Україна направила ноту в спеціальну моніторингову місію ОБСЄ після обстрілу бойовиками трактора в районі населеного пункту Кам'янка поблизу Авдіївки на Донбасі, українська сторона СЦКК проводить верифікацію події на місці.

Як повідомлялося, в штабі ООС повідомили, що в неділю, 20 грудня, збройні формування бойовиків, підтримувані РФ, за допомогою станкового протитанкового гранатомета знищили сільськогосподарський трактор і поранили одного з трактористів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 678 | Додав: adminA | Теги: ОБСЄ, Нота, україна, поранення двох бійців ЗСУ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]