Чт, 2024-03-28, 11:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:01
В Україну Німеччина може направити своїх поліцейських
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Німецький уряд пропонує підвищувати кваліфікацію українських правоохоронців.

Німеччина розглядає можливість спрямувати поліцейських інспекторів до України.

Відповідний запит на здійснення підтримки, який надійшов із Києва, перевіряє Міністерство внутрішніх справ Німеччини, повідомляє Deutsche Welle із посиланням на речника міністерства.

Згідно з повідомленням, раніше міністр внутрішніх справ ФРН Томас де Мезьєр запропонував голові МВС Арсенові Авакову "німецьку допомогу", наприклад, у підвищенні кваліфікації українських правоохоронців і наданні відповідного обладнання.

Обговорювали також можливість спрямування до України представників федерального відомства кримінальної поліції для організації навчань. Наразі німецьке міністерство перевіряє умови для реалізації таких планів.

Як повідомляв iPress.ua, після підписання політичної частини Угоди про асоціацію 21 березня 2014 Євросоюз пообіцяв надати Києву підтримку при проведенні реформи міліції та органів правосуддя.

У документі наголошується передусім на повазі до демократичних цінностей і прав людини, на дотриманні принципів вільної ринкової економіки, йдеться про європейську інтеграцію, тіснішу співпрацю у зовнішній політиці та у правовій сфері.

Політична частина передбачає скасування віз для українців для в'їзду до ЄС, якщо будуть виконані певні правові, організаційні та політичні передумови.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 981 | Додав: adminA | Теги: Німеччина, Україну, своїх поліцейських | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]