Вт, 2024-04-23, 10:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:10
В умовах політики Росії на кордоні з Україною у Пентагоні заявили про підтримку східного флангу НАТО
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Заступник міністра оборони США Кетлін Хікс підтвердила підтримку Сполученими Штатами союзників у НАТО на східному фланзі альянсу та співробітництва НАТО з Європейським союзом.

Про це повідомив Пентагон.

"Заступник міністра підтвердила відданість США зобов'язанням перед країнами на східному фланзі НАТО і прокоментувала нещодавню активність Росії навколо України, міграційну кризу на кордоні Білорусі та ЄС і стратегічну конкуренцію з Китайською Народною Республікою", - йдеться у поширеному повідомленні Пентагону.

Хікс у віртуальному режимі виступила у четвер на зустрічі в Румунії міністрів оборони "Бухарестської дев'ятки": Румунії, Польщі, Болгарії, Чехії, Естонії, Угорщини, Латвії, Литви та Словаччини. Зустріч була ініційована спільно Румунією та Польщею.

Вона наголосила, що "оборонні ініціативи ЄС мають залишатися узгодженими, взаємно зміцнювати одна одну та бути сумісними з НАТО та доступними для НАТО", наголошується в повідомленні.

Деталі виступу не наводяться.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 610 | Додав: adminA | Теги: пентагон, кордон, україна, фланг НАТО, РФ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]