Ср, 2024-04-24, 00:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:22
В зоні ООС побували американські військові дипломати
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Сьогодні, 13 травня, завершився триденний робочий візит військових аташе США в зону Операції об’єднаних сил. Представники США відвідали підрозділи ЗСУ на лінії фронту.

Про це повідомив прес-центр штабу ООС в Facebook.

До складу делегації увійшли новопризначені аташе Сухопутних військ Брендон Преслі, аташе Сухопутних військ Пол Шмідт і помічник аташе Сухопутних військ Джеймс Тіппетс.

Представники США відвідали підрозділи ЗСУ на лінії фронту, оцінили ситуацію і переконалися в присутності російських військ на сході України.

12 травня військові аташе Швеції, Данії і Норвегії відвідали військову частину і один з блокпостів Національної гвардії України в зоні проведення ООС.

Повідомлялося, що терористи вісім разів порушили режим тиші на Донбасі за добу, 12 травня. В результаті обстрілу жоден український військовий не постраждав.

Окупаційні війська на Донбасі 10 травня 7 разів порушили режим перемир’я, обстрілявши українські позиції з мінометів 120-го і 82-го калібру, стрілецької зброї, ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.

Українські спецслужби на Донбасі впіймали учасника терористичної організації «ДНР», який проводив розвідку місцевості на лінії розмежування. У затриманого знайшли військовий квиток «ДНР» і посвідчення ветеранів «Новоросії».

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 644 | Додав: adminA | Теги: американські військові дипломати, зона ООС | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]