Пт, 2024-04-19, 10:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:55
Вечірні сукні: як правильно вибрати мереживне плаття
Інші останні Новини України

Вечірні сукні: як правильно вибрати мереживне плаття

мереживне плаття Мереживні сукні до сих пір на піку популярності. Дизайнери пропонують моделі різного фасону, який підійде для будь-якого типу фігури. Щоб не розчаруватися в обраному вами варіанті, намагайтеся підбирати річ за розміром, і звертайте увагу на те, наскільки вам комфортно. Пам'ятайте, що моделі з мереживними вставками можуть відкривати певні частини тіла. Проте на сайті lviv.oksana-mukha.com ви завжди зможете швидко підібрати собі найбільш підходящу сукню за оптимальною ціною.

Вибираємо сукню з мереживом правильно

Плаття можуть бути повністю зшиті з мережива, або доповнені мереживними вставками в області рукавів, в зоні декольте або талії, спини, нижньої частини спідниці. Якщо модель повністю мереживна, то вона часто має підкладку тілесного відтінку, що приховує будь-які недоліки фігури.

По довжині моделі можуть бути:

  • міні;
  • міді;
  • максі.

Короткі приталені варіанти - відмінний варіант для коктейлю, вечірки, свята. Модель може бути декорована вирізом області декольте або спини.

Сьогодні особливо актуально плаття з пишною спідницею, верх або низ якої може бути декорований мереживом. Дизайнери пропонують в такому виконанні, як повсякденні, так і святкові образи. Вироби можуть мати класичний рукав або ¾. Для теплої погоди можна вибрати безрукавку. До речі, тут ви зможете підібрати брендові весільні сукні у Львові онлайн.

весільна сукня

Щоб ви відчували себе в мереживній сукні комфортно, звертайте увагу на наступні аспекти:

Матеріал

Виключайте мереживні моделі з синтетики з барвниками, які можуть викликати роздратування на шкірі. Вибирайте мереживо або гіпюр, в яких переважають натуральні тканини, що відрізняються гіпоалергенністю і дозволяють шкірі дихати.

Фасон і крій

Сукня з пишною спідницею, декорована мереживом, - не тільки модний, але і універсальний варіант для будь-якого типу фігури. Він приховає недоліки фігури в нижній частині і зробить образ більш жіночним і романтичним. Особливо ніжно виглядають моделі з відкритими плечима, спиною. Плаття до підлоги не менш актуальні, головне - стежити за тим, щоб вони не сильно облягали фігуру.

Декор

Мереживні наряди виглядають ефектно і без декору за рахунок незвичайного виду тканини. Вони можуть бути доповнені лише:

  • коміром;
  • рюшами;
  • гудзиками;
  • бантами.

Відтінок

Колір сукні залежить від місця, куди ви в ньому прямуєте. Дизайнери підготували багато стильних варіантів з мереживними вставками в пастельних і теплих тонах, які відмінно підходять для літа. Якщо ви вибираєте модель для урочистого заходу, то краще зупинитися на глибоких, насичених тонах - чорний, бордовий, синій, смарагдовий, золотистий, бежевий. Пастельна палітра так само підійде багатьом. Підібрати вечірні сукні у Львові можна будь-якого кольору на сайті lviv.oksana-mukha.com.

Наряди з мереживними вставками актуальні кожен сезон. При виборі сукні в першу чергу враховуєте особливості своєї фігури і місце, для якої ви купуєте виріб. Якщо ви шукаєте модель на кожен день, то можете вибрати варіант з невеликою кількістю мереживних вставок, наприклад, на кишенях, рукавах, подолі спідниці. Для свята святкового вечора сміливо розглядайте короткі або довгі варіанти з мережива і гіпюру.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 700 | Додав: admin | Теги: Вечірня, Вибір, сукня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]