Пт, 2024-03-29, 00:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:39
Від зростання популізму у Європі застерегла Меркель
Інші останні Новини Європейського Союзу

Меркель застерегла від зростання популізму у Європі

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель вважає, що в Німеччині потрібно провести ще велику роботу,  щоб "протистояти темним силам", які знаходять все більшу підтримку в цій країні і в інших частинах світу.

Про це вона сказала в інтерв’ю CNN, повідомляє "Європейська правда".

"У Німеччині, очевидно, ці сили завжди повинні розглядатися у певному контексті, в контексті нашого минулого, що означає, що ми повинні бути набагато більш пильними, ніж інші", - сказала вона.

У своєму інтерв’ю через день після європейських виборів, де націоналісти не змогли досягнути прогнозованого зростання підтримки, Меркель сказала, що її країна має протистояти "примарам минулого".

"Ми повинні розповідати нашій молоді, що історія принесла нам і іншим" - сказала канцлерка.

Днями один з провідних урядовців попередив німецьких євреїв, щоб вони не носили кіпу на публіці після зростання кількості антисемітських нападів. Звертаючись до зростання антисемітизму, Меркель сказала, що в Німеччині "завжди була певна кількість антисемітів, на жаль."

"Досі немає жодного дитячого садка для єврейських дітей, жодної школи для єврейських дітей, які не повинні охоронятися німецькими поліцейськими", - додала вона.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 772 | Додав: adminA | Теги: зростання популізму, Меркель, Європа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]