Пт, 2024-04-26, 01:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:06
Відновити свою роботу в Києві збирається McDonald’s
Інші останні Столичні новини - новини Києва

McDonald’s макдональдз Мережа закладів швидкого харчування McDonald’s (МакДональдз) запроваджує поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві та на заході України. Про це повідомила компанія.

"Після тривалих консультацій і обговорень з українськими посадовцями, постачальниками та фахівцями з безпеки, а також з огляду на прохання наших співробітників повернутися до роботи, ми вирішили запровадити поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві та на заході України, де інші бізнеси безпечно відновили роботу. Протягом кількох наступних місяців ми з партнерами будемо займатися відновленням ланцюгів постачання продуктів у ресторани, підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, поверненням команди ресторанів і співробітників у робоче середовище, а також впровадженням розширених процедур і протоколів для підтримки безпеки наших людей і клієнтів", — – йдеться у заяві.

Мережа ресторанів McDonald's в Україні закрилася 24 лютого, з самого початку повномасштабної війни в Україні. Зазначали, що таке рішення схвалили задля безпеки співробітників.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 474 | Додав: admin | Теги: макдональдз, McDonald’s, Київ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]