Вт, 2024-04-23, 18:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:10
Вифлеємський вогонь миру привезли до України
Інші останні Релігійні новини

Вифлеємський вогонь передадуть в інші українські регіони. До України у неділю, 11 грудня, привезли Вифлеємський вогонь миру. Його передали скаути з Відня до словацького пункту пропуску "Убля", де його зустріли українські прикордонники. Про це повідомили в Державній прикордонній службі. Прикордонники запалили вогонь на словацько-українському кордоні.

Україна вифлеємський вогонь мир

"Безпосередньо на державній межі запалили свічки та лампадки від вогню, доставленого скаутами з Відня до словацького пункту пропуску "Убля". На території нашої держави їх зустрічали українські пластуни. До заходу долучилися керівництво та військовий капелан Чопського прикордонного загону", - йдеться у повідомленні.

Україна вифлеємський вогонь мир

Від Закарпаття Вифлеємський вогонь передадуть в інші регіони України.

Вифлеємським вогонь миру від 90-х років ХХ століття щороку передають Україні скаути. Він символізує мир, любов та добро, і символічно об'єднує всіх українців.

До Різдва пластуни передаватимуть вогонь всім українцям, щоб у Святвечір символ миру, якого ми так бажаємо, загорівся в наших будинках.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 471 | Додав: admin | Теги: україна, мир, вифлеємський, Вогонь | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]