Вт, 2024-04-23, 23:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:12
Виграв "Еммі" Барак Обама. Його відзначили за документалку Netflix
Інші останні Культурні новини

44-й президент США Барак Обама став лауреатом премії "Еммі" в номінації "Найкращий оповідач". Його відзначили за озвучування п'ятисерійного документального серіалу "Наші великі національні парки" від Netflix, повідомляється на сайті премії.

Конкурентами Обами були телеведучий Девід Аттенборо, колишній баскетболіст Карім Абдул-Джаббар, акторка Люпіта Ніонго та комік Волтер Камау Белл.

Барк Обама став другим американським президентом, який здобув "Еммі". У 1956 році 34-го президента США Дуайта Ейзенхауера нагородили спеціальним призом "Еммі", пише Associated Press.

У 2008 році Обама отримав премію "Ґреммі" у номінації "Найкращий альбом розмовного жанру" за диск з мемуарами. Тому, як вказує AP, колишній президент пройшов уже пів шляху до здобуття неофіційного статусу EGOT – термін означає всі чотири основні премії США у сфері розважального мистецтва (Emmy, Grammy, Oscar, Tony).

У 2009 році Обама також отримав Нобелівську премію миру за зусилля у зміцненні міжнародної дипломатії та співпраці між людьми.

Церемонія вручення премії "Еммі" в основних номінаціях відбудеться 12 вересня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 508 | Додав: adminA | Теги: Барак Обама, еммі, документалка Netflix | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]