Пт, 2024-03-29, 15:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:41
Вітні Х'юстон могли вбити, стверджує її друг і наводить деякі факти. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Журналіст Forbes Роджер Фрідман, який особисто знав співачку Вітні Х'юстон, стверджує, що її могли вбити.

Ввесь вечір перед церемонією вручення премії Grammy Х'юстон не виходила зі свого номеру. Вона вочевидь була готова піднятися на сцену - на ній був урочистий костюм, в якому її пізніше і виявила поліція, передають Вести.ру.

Співачка померла у ванні, яку чомусь вирішила прийняти одягненою, пише журналіст Forbes. І це тільки перша дивина, пов'язана із загибеллю співачки.

Фрідман пише, що реакція поліції та лікарів на екстрений дзвінок з готелю, де зупинилася зірка, була дивною: після виклику на четвертий поверх готелю Beverly Hilton лікарі далеко не відразу зрозуміли, що сталося.

Через 10 хвилин після того, як охорона вже очистила від сторонніх вестибюль готелю, медики повідомили, що турбуватися нема про що, і церемонію вручення Grammy вирішено було не переривати.

"Я перебував у цей час у залі, і стурбованість, яку випромінювали організатори заходу, було одним з найдивніших видовищ, яке я будь-коли бачив", - пише Роджер Фрідман.

Журналіст наводить слова власного джерела з готелю everly Hilton, яке стверджує, що при огляді номера Х'юстон поліція виявила, що встановлений у кімнаті плазмовий телевізор був розбитий.

За словами джерела, на місці трагедії було видно сліди боротьби. Крім того, в ніч напередодні смерті співачки, в адміністрацію готелю надійшла скарга від людини, яка знімала номер, що перебував прямо під апартаментами Х'юстон. Чоловік стверджує, що в якийсь момент зі стелі полився справжній дощ. Постоялець впевнений, що його номер затопила Х'юстон, такої ж думки на даний момент дотримується поліція.

Готель, де померла Х'юстон, внесли до списку туристичних пам'яток

Готель Beverly Hilton, де 11 лютого раптово померла Х'юстон, уже долучено до переліку визначних туристичних пам'яток Лос-Анджелеса, передає NEWSru.com.

Відтепер автобуси з туристами будуть обов'язково зупинятися біля будівлі готелю, а гіди - розповідати про життя й обставини трагічної смерті улюблениці мільйонів у всьому світі. Про це повідомив Скотт Майклс, директор туркомпанії, який сім років проводить автоекскурсії під назвою "Трагічна історія".

Екскурсовод Річард Себастіян отримав інструкції викладати туристам тільки факти, не послуговуватися неперевіреною інформацією, враховувати, наприклад, що достеменну причину смерті Х'юстон поки що не встановлено. Компанія має намір отримати копію термінового виклику, що надійшов з готелю в службу порятунку у зв'язку зі смертю співачки.

"Коли люди чують справжні аудіозаписи таких випадків, вони більш чітко уявляють, про кого йдеться", - пояснив Майклс. Його екскурсії тривають 2,5 години за вартості квитків 40 доларів. Маршрут починається від комплексу Hollywood & Highland, де в театрі Kodak щороку вручаються кінопремії "Оскар".

Тим часом у номер готелю, де померла Х'юстон, вже вселилися нові постояльці. Як повідомило інтернет-видання TMZ, у адміністрації готелю не виникло труднощів зі здачею апартаментів "434" за ціною 375 доларів за ніч. Охочих негайно зайняти цей номер "виявилася сила-силенна". Апартаменти заброньовані "на далеке майбутнє", уточнив обслуговуючий персонал Beverly Hilton.

Головний терорист світу мріяв одружитися з Вітні Х'юстон

Колишній "терорист №1" Усама бін Ладен, вбитий у травні минулого року, виявився великим шанувальником американської поп-зірки Вітні Х'юстон.

Лідер "Аль-Каїди" хотів зробити Х'юстон однією зі своїх дружин, і навіть був готовий убити для цього її чоловіка Боббі Брауна, пише французька газета Liberation з посиланням на мемуари колишньої наложниці бін Ладена - французької письменниці та поетеси Коли Буф.

"Він постійно повторював ім'я Вітні. Казав, яка вона гарна, яка прекрасна у неї усмішка, яка вона справжня мусульманка, тільки з мізками, промитими американською культурою і чоловіком Боббі Брауном", - написала Буф у своїй книзі, опублікованій ще в 2006 році.

Вона розповіла, що бін Ладен хотів подарувати співачці маєток у передмісті Хартума.

Поліція допитає лікарів Уїтні Хьюстон

Лікарів померлої 12 лютого американської співачки Уїтні Х'юстон допитають щодо ліків, знайдених у номері її готелю. Про це повідомляє у вівторок, 14 лютого, The Sun з посиланням на власні джерела.

Як зазначає видання, слідство в першу чергу цікавить, як саме препарати потрапили до Х'юстон, і чи співпадуть ліки, знайдені в кімнаті співачки, з переліком препаратів, зазначених в її медичній книжці. Якщо виявиться, що лікарі співачки виписували їй препарати, не зазначені в медичній картці співачки, на них чекає судовий розгляд, передає Lenta.ru.

Нагадаємо, Вітні Х'юстон померла 11 лютого в номері готелю Beverly Hilton у Лос-Анджелесі.

За даними ЗМІ, першим, хто виявив загиблу Х'юстон у ванній кімнаті, була її тітка Мері Джонс. Жінка підготувала вечірню сукню для своєї племінниці і чекала її виходу з ванної. Але тієї довго не було, і вона стривожилася. Саме Мері Джонс витягла Х'юстон з води і почала надавати їй першу медичну допомогу.

Тіло Вітні видали родині після розтину і воно вже доставлено в штат Нью-Джерсі на Східному узбережжі США.

Похорон Вітні Х'юстон відбудеться у суботу, 18 лютого. Раніше повідомлялося, що похорон співачки заплановано на п'ятницю. Рідні Х'юстон просили провести церемонію прощання із зіркою поп-музики на арені спорткомплексу Prudential Center в Ньюарку, розрахованого на 18 тисяч глядачів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1055 | Додав: adminA | Теги: Вітні Х'юстон могли вбити | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]