Сб, 2024-04-20, 00:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:09
Вйськові навчання за участю тисяч солдатів НАТО стартували у Польщі
Інші останні Новини Європейського Союзу

Навчання заплановані на період з 1 по 27 травня.

Збройні сили Польщі заявили в неділю про початок військових навчань за участю тисяч солдатів НАТО.

Це регулярні навчання, спрямовані на підвищення безпеки східного флангу Альянсу, але вони проводяться в цьому році, коли поблизу вирує війна росії проти України.

У зв'язку з цими обставинами польські військові в неділю звернулися до громадськості із закликом не публікувати інформацію або фотографії колон військової техніки, які, як очікується, будуть рухатися по країні в найближчі тижні.

У заяві польської армії говориться, що 18 000 солдатів з більш ніж 20 країн беруть участь у навчаннях Defender Europe 2022 і Swift Response 2022, які проходять в Польщі та восьми інших країнах.

Навчання заплановані на період з 1 по 27 травня.

Як повідомляли ЗМІ, Великобританія відправить на навчання в Європі близько 8 тисяч своїх солдатів, щоб продемонструвати "солідарність і силу".

У період з квітня по червень Великобританія проведе одне з найбільших з розгортань військ з часів Холодної війни. Близько 8 тисяч британських солдатів, десятки танків і більше 100 бойових броньованих машин будуть розміщені в країнах Європи - від Фінляндії до Північної Македонії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 572 | Додав: adminA | Теги: тисячі солдатів НАТО, старт, вйськові навчання, Польща | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]