Пт, 2024-03-29, 14:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:03
Володимир Кличко зустрінеться з Томпсоном 7 липня на стадіоні в Берні -офіційно
Інші останні Спортивні новини

Офіційно підтверджені дата і місце поєдинку Володимира Кличка з Тоні Томпсоном. Чемпіон IBF, WBO і WBA в суперважкій вазі захищатиме свої численні титули від американського обов'язкового претендента 7 липня в Берні (Швейцарія), на стадіоні Stade de suisse.

40-річний Тоні Томпсоном і 36-річний Володимир Кличко, як відомо, вже зустрічалися раніше.

У липні 2008 року українець переміг нокаутом в 11 раунді, ведучи на картках усіх суддів з рахунком 99-91 і ​​98-92 двічі.

Тоні Томпсон: "Я дуже довго чекав можливості матчу-реваншу. У Берні я завершу розпочате 4 роки тому - нокаутую Кличка і заберу його пояси до США".

Володимир Кличко: "Томпсон сильний і складний боксер-лівша. Завдяки його росту, бій проходить на рівні очей. У Тоні дуже хороша техніка, і саме він був одним з найскладніших суперників у моїй кар'єрі. Знаю, що він набув великої впевненості після своєї переможної серії, тому з нетерпінням чекаю нашої зустрічі. Я радий вийти на арену Берна, де в 2009 році Віталій бився за великої підтримки швейцарської публіки".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1116 | Додав: adminA | Теги: Берні, офіційно, стадіоні, Томпсоном 7 липня, Володимир Кличко зустрінеться | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]