Чт, 2024-04-25, 03:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:35
Впливають на Україну відносини між ЄС і США. Кислиця пояснив чому
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Україні важливо покращення відносин Європейського Союзу та Сполучених Штатів Америки. Для українських національних інтересів вигідно, щоб кількість розбіжності між Брюсселем і Вашингтоном зменшувалася.

Про це заявив постійний представник України при Організації Об'єднаних Націй Сергій Кислиця.

За його словами, під час каденції Дональда Трампа відносини США і ЄС погіршились. Через це Україна інколи опинялась між двох вогнів.

"Для українських національних інтересів вигідно, щоб кількість розбіжності між Брюсселем і Вашингтоном зменшувалася. Це питання клімату, охорони здоров’я, енергетичної безпеки, питання конфліктів. Чим кращий трансатлантичний зв’язок між США і ЄС, тим краще Україні. І тим гірше Росії", - заявив він.

Раніше президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер заявив, що енергетичні відносини є чи не останнім мостом між Росією і Європою.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Володимир Путін розгойдує Європейський союз, щоб переформатувати його. Він зацікавлений в тому, щоб прибрати ЄС з політичної арени, вважає він.

Раніше Кислиця говорив, що Росія прагне використати коронавірус, щоб розвалити ЄС.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 554 | Додав: adminA | Теги: відносини між ЄС і США., Кислиця, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]