Сб, 2024-04-20, 11:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:39
Врегулювати конфлікти в Україні і Сирії Макрон пообіцяв змусити Путіна
Інші останні Новини Європейського Союзу

Кандидат у президенти Франції підкреслив, що сьогодні немає ніяких підстав дозволяти Росії порушувати норми міжнародного права.

Кандидат у президенти Франції Еммануель Макрон заявив, що у разі перемоги на виборах він змусить президента Росії Владіміра Путіна вести діалог щодо врегулювання конфліктів в Україні й Сирії. Про це колишній міністр економіки Франції заявив в інтерв'ю журналу Jeune Afrique.

Макрон підкреслив, що сьогодні немає ніяких підстав дозволяти Росії порушувати норми міжнародного права, і після своєї перемоги дав би Путіну зрозуміти, що він готовий відновити діалог з вимогою врегулювати конфлікти в Україні і Сирії. Макрон додав, що обов'язково доб'ється поваги від Путіна, оскільки його з Москвою нічого не пов'язує.

"Якщо Росія буде виконувати свої зобов'язання, тоді ми поступово будемо скасовувати європейські санкції, і спільно з Німеччиною будемо налагоджувати політичне партнерство з Євросоюзом", - сказав Еммануель Макрон.

Раніше він заявляв, що Франції не слід зближуватися з Росією, і вона потребує незалежності та співпраці з США і європейськими партнерами.

Зазначимо, за даними соціологічних досліджень, Еммануель Макрон лідирує в президентських перегонах. Перший тур виборів у Франції відбудеться 23 квітня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 911 | Додав: adminA | Теги: україна, конфлікти, Сирія, Врегулювання, Путін, Макрон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]