Пт, 2024-04-19, 06:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:27
Всі хочуть до Німеччини - німецькі консульства на Західних Балканах перевантажені
Інші останні Новини Європейського Союзу

Німецькі консульства на Західних Балканах перевантажені: всі хочуть до Німеччини

Консульства Німеччини у країнах Західних Балкан не встигають обробляти заявки на отримання робочих віз, число яких збільшується з кожним роком.

Про це пише B92.

У першій половині 2018 року громадяни 6-ти країн регіону (Сербія, Албанія, Боснія і Герцеговина, Македонія, Чорногорія, Косово) подали 52 тисячі заявок на робочі візи, що в два рази більше, ніж в той же період 2015 року.

"Кількість візових заявок значно перевищувала можливості наших консульських установ, що призвело до зростання числа скарг з боку представників промислового сектору, політичних кіл та громадянського суспільства", - йдеться у внутрішніх документах Міністерства закордонних справ Німеччини.

Більшість робочих віз була видана для дозволу на роботу в будівництві, для роботи в сфері громадського харчування та догляду за людьми, що потребують піклування.

У 2016 році Німеччина заявила, що Сербія, Боснія і Герцеговина, Македонія, Чорногорія та Албанія є безпечними країнами походження, що зводить до мінімуму випадки помилкових прохачів притулку з цих країн.

Уряд Німеччини незабаром прийме рішення щодо пропозиції про спрощення умов переїзду до країни для кваліфікованих працівників з-поза меж Європейського Союзу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 763 | Додав: adminA | Теги: німецькі консульства, Західні Балкани, Німеччина, перевантаження | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]