Чт, 2024-04-25, 03:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:02
Встановлення коронки на зуб: що варто знати
Інші останні Медичні новини

Штучна коронка здатна зміцнити безнадійний зуб і завуалювати дефекти у вигляді сколів, тріщин, не естетичного кольору тощо. Установка коронки на зубну тканину - це процес багатоетапний, пройти який і залишитися задоволеним результатом допоможе стоматологія White Clinic. Більш детальну інформацію про дану стоматологію ви можете дізнатись онлайн на її офіційному сайті whiteclinic.com.ua.

стоматологія

Де замовити установку коронки та повернути красу своєї посмішки - ми з'ясували, а тепер давайте детальніше розглянемо нюанси даної процедури.

Діагностика

Не всім людям можна встановлювати коронки. Щоб виявити показання та протипоказання до цієї процедури, стоматолог оглядає ротову порожнину, зубні та ясенові тканини, а потім відправляє пацієнта на знімок. Якщо ви довірите встановити металокерамічні коронки фахівцям стоматології "White Clinic", то ви можете бути впевнені — вони зроблять все, щоб досягти кращого результату.

Лікування

Лікувальні процедури здійснюються за необхідності. Найчастіше лікується карієс, проводиться депульпація, а також пломбування каналів.

Обточування зуба під коронку

При незначному руйнуванні зубної тканини її стінки піддаються процедурі обточування. При повній відсутності зубної верхівки стоматолог встановлює зубну вкладку під коронку, щоб надійно закріпити її.

Виготовлення коронок

Після того, як закінчуються всі підготовчі заходи, фахівець знімає із зуба пацієнта зліпок, який потім перенаправляється в лабораторію.

Встановлення коронок

Готовий виріб приміряється на зуб. Якщо є недоліки, всі вони усуваються. Готова коронка прикріплюється до зуба спеціальним цементом. Він тримає виріб міцно та тривалий час.

коронка зуб

Слід пам'ятати, що коронка на зуб встановлюється за кілька відвідувань, а на її виготовлення витрачається кілька годин. Але для цього стоматологічна клініка має мати відповідне обладнання.

Зняття зубних коронок

Коронки знімаються трьома способами. Лікар може застосувати апарат Коппа. Це спеціальна бормашина, яка розбиває цемент біля основи міні-протезу. Далі коронка знімається щипцями. Ще коронку можна розпиляти по центру, а потім видалити.

Другий спосіб передбачає застосування коронафлексу (стиснутого повітря). Такий спосіб відрізняється акуратністю. Протез та зуб не отримує пошкоджень. Завдяки цьому на зуб можна вдягнути нову коронку. Професійне протезування зубів від фахівців White Clinic гарантує оптимальні та сучасні методи, так що ви можете бути впевнені не тільки в оптимальній ціні, але й високій якості.

Звертайтеся до фахівців і ваша усмішка знову радуватиме вас та всіх оточуючих.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 516 | Додав: admin | Теги: встановлення, стоматологія, коронка, зуб | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]