Чт, 2024-03-28, 23:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:49
Всупереч думці Європарламенту УДАР і надалі співпрацюватиме зі "Свободою"
Інші останні Політичні новини
Партія "УДАР" продовжить співпрацю зі Всеукраїнським об'єднанням "Свобода", незважаючи на заклик Європарламенту. Про це заявив народний депутат, член політради партії "УДАР" Валентин Наливайченко в інтерв'ю газеті "День".

За його словами, УДАР з повагою ставиться до резолюцій Європарламенту та інших міжнародних організацій.

"Разом з тим, співпраця і взаємодія опозиційних сил – це один з важливих елементів відновлення парламентаризму в Україні", - наголосив Наливайченко. Він висловив сподівання, що представники "Свободи" в майбутньому не допускатимуть проявів ксенофобії, зневаги до людей інших національностей.

"Це – вчорашній день. Одні намагаються розділити Україну на Захід і Схід, інші – за національною і етнічною ознакою. Це призводить до дедалі нових конфліктів, які ослабляють Україну", - переконаний депутат.

Як відомо, 13 грудня Європарламент ухвалив резолюцію щодо України, в якій, зокрема, закликав парламентські партії, що дотримуються демократичних принципів, не співпрацювати з ВО "Свобода".

Відповідну поправку було включено в резолюцію за ініціативою представника групи Прогресивний альянс соціалістів і демократів, яка є союзником Партії регіонів. Того ж дня голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що його політична сила продовжуватиме співпрацю зі "Свободою", незважаючи на рекомендації Європарламенту.

19 грудня народний депутат Андрій Мохник заявив, що поправка в резолюції Європарламенту із закликом до українських опозиціонерів не співпрацювати з ВО "Свобода" - це спецоперація Партії регіонів, здійснена комуністом - представником нетрадиційної сексуальної орієнтації.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 924 | Додав: adminA | Теги: Свободою, Європарламенту, удар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]