Пт, 2024-04-26, 11:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:12
З новими правилами України щодо відбору учасників організатори "Євробачення" погодилися
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Організатори "Євробачення" погодилися з новими правилами України щодо відбору учасників

Європейська мовна спілка згодна, що кожна країна-учасниця "Євробачення" встановлює власні правила відбору на конкурс.

ЄМС прокоментувала заборону НТСУ учасникам нацвідбору на "Євробачення" виступати у Росії.

 У Європейській мовній спілці не бачать проблеми у тому, що Національна суспільна телекомпанія України заборонила виступати в Росії учасникам відбору для участі у пісенному конкурсі "Євробачення". Про це повідомляє Deutsche Welle.

"Кожен мовник, який бере участь (у "Євробаченні" - УНІАН), індивідуально несе відповідальність за відбір свого артиста на пісенний конкурс "Євробачення", - зазначили в спілці.

Організатори "Євробачення" додали, що загальними для всіх країн є два правила щодо стосуються відбору артистів: досягнення ними 16-річного віку на момент фіналу конкурсу, а також - представлення одним артистом не більше однієї країни на кожному окремому конкурсі.

Як повідомляв УНІАН, НСТУ ухвалила нові правила проведення в Україні національного відбору для участі в пісенному конкурсі.

Тепер учасником національного відбору може бути виконавець або колектив, який не виступав у РФ з 2014 року та не планує під час конкурсу і до фіналу Євробачення, а також не в'їжджав на територію анексованого Криму з порушенням законодавства України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 2223 | Додав: adminA | Теги: учасники, україна, організатори Євробачення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]