Сб, 2024-04-20, 08:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:52
З Тимошенко і Януковичем зустрінуться Freedom House
Інші останні Політичні новини

Представники організації Freedom House у середу зустрінуться з екс-прем’єром Юлією Тимошенко, яка відбуває покарання у Качанівській колонії Харкова. Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на в.о. начальника управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області Євгена Бараша.

Раніше Тимошенко написала відповідну заяву керівництву колонії.

Нині з візитом в Україні перебувають виконавчий директор Freedom House Дейвід Крамер та координатор програм Метью Шааф.

Вони звернулися з проханням до генпрокурора Віктора Пшонки посприяти в організації зустрічей із Юлією Тимошенко і Юрієм Луценком.

У вівторок у Лук’янівському СІЗО Києва відбулася зустріч представників Freedom House з Юрієм Луценком.

Крім того, представники Freedom House (США) у середу планують зустрітися з президентом Віктором Януковичем. Про це "Українській правді" повідомили джерела в організації.

"Частина делегації поїде до екс-прем'єра Юлії Тимошенко в Качанівську колонію в Харків, а частина залишиться для зустрічі з президентом", - повідомив представник організації.

Пізніше прес-служба президента повідомила, що зустріч запланована на 11 годину ранку середи.

Як відомо, у вівторок генпрокурор Віктор Пшонка пообіцяв представникам організації посприяти їхній зустрічі з Тимошенко.

Раніше в доповіді Freedom House щодо стану свободи в світі за 2012 рік експерти зазначили, що президент Віктор Янукович розпочав систематичну кампанію зі знищення в Україні будь-якої життєздатної опозиції.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 956 | Додав: adminA | Теги: Януковичем, тимошенко, Freedom House зустрінуться | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]