Пт, 2024-04-19, 07:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:28
За добу бойовики відкривали вогонь 71 раз. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу ворог дещо активізувався. Російські окупаційні війська 71 раз відкривали вогонь по позиціях підрозділів Сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку ворог 26 разів порушував режим припинення вогню. Найгарячіше було на ділянці Авдіївка – північні околиці Горлівки, тут противник вів вогонь з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї, а з настанням темної пори доби провів серію обстрілів Авдіївки з важкої артилерії. Два десятки снарядів калібру 152 мм та понад чотири десятки 122 мм випущено в бік позицій українських захисників. Ще десяток 122 мм снарядів противник розстріляв по укріпленнях північніше Красногорівки. В Авдіївці до того ж окупанти застосували БМП, а у Кіровому та Світлодарську міномети калібру 82 мм.

Найбільше, 38 обстрілів, зафіксовано на Маріупольському напрямку. Вогонь з мінометів різного калібру та гранатометів противник відкривав по Новогригорівці та Старогнатівці, Талаківці, Широкиному, Красногорівці, Мар’їнці та Новотроїцькому. По укріпленнях в Новогригорівці, Мар’їнці та Широкиному ворожий вогонь вівся також з кулеметів великого калібру. У Широкиному до того ж активізувався снайпер. У Талаківці, Красногорівці та Мар’їнці супротивник задіяв бронетехніку.

На Луганщині вогонь з мінометів та гранатометів противник вів по Новозванівці та Кримському, стрілецьку зброю застосував у Новоолександрівці та Золотому. У Новоолександрівці також активність проявив ворожий снайпер.

Напередодні повідомлялося, що один український військовий загинув, ще чотири отримали поранення. Всього за минулу добу на донецькому напрямку, за його словами, відбулося 27 ворожих обстрілів, в тому числі 23 - з важкого озброєння.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 742 | Додав: adminA | Теги: бойовики, вогонь 71 раз, Доба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]