Чт, 2024-04-25, 05:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:59
За добу на Донбасі поранено двоє українських військовослужбовців
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу на Донбасі поранено два українських військовослужбовця, зафіксовано 13 обстрілів з боку російських найманців, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 1 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню...Внаслідок ворожих дій два військовослужбовця зі складу операції Об'єднаних сил отримали поранення. Захисників оперативно доправили до лікувального закладу, де їм надають необхідну медичну допомогу. Стан поранених - задовільний", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в Facebook у п'ятницю.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу Пісків, російські найманці відкривали вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го і 120-го калібрів, а у населених пунктів Старогнатівка, Авдіївка та Водяне (Приазов'я) противник обстрілював позиції ООС з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", недалеко від Водяного, російські найманці застосували в напрямку українських позицій протитанковий ракетний комплекс. Поблизу населених пунктів Світлодарськ, Луганське та Золоте-4 противник використовував автоматичні станкові і ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

У передмісті селищ Шуми і Новотошківка противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

У штабі наголосили, що на обстріли противника українські військовослужбовці відкривали у відповідь вогонь.

"Станом на 7:00 ранку 2 квітня обстрілів не зафіксовано", - йдеться в звіті.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 589 | Додав: adminA | Теги: двоє українських військовослужбовці, Донбас, поранення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]