Чт, 2024-04-25, 17:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:45
За надання Україні $ 9,1 млн на боротьбу з поширенням COVID-19 Кулеба подякував Помпео
Інші останні Медичні новини

Кулеба подякував Помпео за надання Україні $ 9,1 млн на боротьбу з поширенням COVID-19

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба подякував державному секретарю США Майку Помпео за надання Україні $ 9,1 млн на боротьбу з поширенням COVID-19, зазначивши, що це ще більше зміцнить стратегічне партнерство країн і залишиться в серцях українців.

"Готовність Америки очолити глобальні заходи під час стримування вірусу, воістину видатна. Я дякую моєму колезі Держсекретарю Помпео за надання Україні 9,1 млн доларів на боротьбу з COVID-19. Це не тільки ще більше зміцнить наше стратегічне партнерство, а й залишиться в серцях українців ", - написав він у Twitter у вівторок ввечері.

Як повідомило посольство України в США, США розширять допомогу Україні у протидії пандемії COVID-19 до $ 9,1 млн. Допомога буде спрямована на підготовку лабораторних систем, виявлення фактів захворювання, технічну підтримку в питаннях реагування та інформування про ризики поширення COVID-19. Крім того, допомога сприятиме підтримці заходів з профілактики та лікування хворих COVID-19, з забезпечення водопостачання, санітарії та гігієни для найуразливіших верств населення Донецької і Луганської областей.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 820 | Додав: adminA | Теги: Помпео, Кулеба, подяка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]