Сб, 2024-04-27, 05:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:43
За поводження з феєрверками у Фінляндії в новорічну ніч виписали десятки штрафів, є поранені
Інші останні Новини Європейського Союзу

У Фінляндії по всій території країни поліція зафіксувала численні порушення, пов’язані з використанням святкової піротехніки, постраждали близько десятка людей. Про це повідомляє Yle.

Регіональні офіси поліції повідомляють, що зафіксували випадки запуску піротехніки у напрямку інших людей, будівель, авто, з балконів, під високовольтними лініями. В кількох випадках порушниками виявилися неповнолітні у нетверезому стані, хоча за законодавством використовувати будь-яку піротехніку можна лише з повноліття.

Лише поліція Південно-західного округу повідомляє, що виписала десятки штрафів за неналежне поводження з піротехнікою.

В поліції Оулу повідомляють про одного постраждалого через застосування піротехніки.

У Гельсінкі та прилеглих містах у лікарнях з травмами очей внаслідок інцидентів з піротехнікою опинились шестеро людей. Також у столиці довелося гасити кілька дрібних пожеж, які почалися через недбалість з феєрверками. Одну людину з травмою очей доставили також до лікарні у Тампере.

Як повідомлялося, Варшава цього року вирішила відмовитися від офіційних новорічних феєрверків через війну в Україні, містян теж закликали утриматися від святкувань з піротехнікою.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 424 | Додав: adminA | Теги: штрафи, феєрверки, новорічнау ніч, Фінляндія, поранені | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]