Пт, 2024-04-19, 02:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:10
За ситуацією на українсько-російському кордонІ Німеччина уважно стежить, - міністр закордонних справ ФРН Маас
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Міністр закордонних справ Німеччини Хайко Маас заявив, що Берлін уважно спостерігає за ситуацією на українсько-російському кордоні. Він підкреслив, що деескалація зараз вкрай важлива, щоб не піддавати ризику припинення вогню.

ФРН уважно відстежує ситуацію на українсько-російському кордоні, куди РФ перекидає війська, і підтримує Україну в її прагненні до миру. Про це повідомило МЗС Німеччини в Twitter напередодні.

"Ми уважно моніторимо ситуацію на кордоні між Україною і Росією. Ми згодні з Україною, що деескалація зараз вкрай важлива, щоб не піддавати ризику припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що віце-прем'єр-міністр України Олексій Резніков оцінив загрозу масштабного вторгнення Росії в Україну. Також ASPI news повідомляло, що Леонід Кравчук підкреслив, що перемир'я на Донбасі не існує - російські угруповання регулярно порушують угоди і атакують українські позиції.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 623 | Додав: adminA | Теги: українсько-російськмй кордон, міністр закордонних справ ФРН Маа, Німеччина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]