Сб, 2024-04-27, 04:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:23
Захистила санкції проти РФ глава партії влади Німеччини, назвавши російську владу "режимом"
Інші останні Новини Європейського Союзу

Глава партії влади Німеччини захистила санкції проти РФ, назвавши російську владу "режимом"

Глава німецьких консерваторів Аннеґрет Крамп-Карренбауер заявила, що підтримує продовження економічних санкцій ЄС проти Росії попри критику цього кроку з боку ділових кіл.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Deutsche Welle.

"Я знаю, що економічні санкції - тяжкі для багатьох компаній", - сказала Крамп-Карренбауер на зустрічі із власниками сімейних підприємств у Берліні в п'ятницю, 28 червня.

"Але, чесно кажучи, мені ще ніхто не назвав кращої альтернативи, окрім того, що ми знизуємо плечима і кажемо: ну що ж, тоді так і буде", - зауважила очільниця ХДС.

За її словами, анексувавши Крим, а також своєю агресією на Донбасі Росія порушила міжнародне право, і ЄС не міг це бездіяльно прийняти.

Крім того, Аннеґрет Крамп-Карренбауер розкритикувала дії Росії та назвала російську владу "режимом".

"Я відчуваю певну стриманість стосовно країни і перш за все щодо режиму, який, як ми знаємо, всіма силами намагається дестабілізувати нашу політичну систему в Європі і тут у Німеччині, використовуючи цифрові технології та поширюючи фейкові новини, які раніше ми називали пропагандою", - наголосила голова німецьких консерваторів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 856 | Додав: adminA | Теги: глава партії влади Німеччини, російська влада режим, санкції проти РФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]