Пт, 2024-03-29, 15:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:59
Закінчує кар'єру боксера Віталій Кличко
Інші останні Спортивні новини

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко вирішив завершити боксерську кар'єру, не дивлячись на свої заяви після важкого бою з Дереком Чісорою про те, що він продовжить виступи в рингу. Українець написав у своєму "твіттері", що до такого рішення його підштовхує травма, отримана в поєдинку з британцем, а також вік.

"Через травму плеча Віталій Кличко думає закінчувати боксерську кар'єру, та й вік уже не той, за 40 стукнуло. Піти потрібно непереможним!", - свідчить повідомлення на мікроблозі Віталія.

Нагадаємо, після 4 раунду поєдинку з Чісорою, який відбувся 18 лютого і завершився перемогою Кличка рішенням суддів, Віталій зізнався Здунеку, що сили покинули його ліву руку. Українець надалі вів бій переважно правою рукою, а обстеження на наступний день показало, що у боксера пошкоджено сухожилля.

Сам Віталій в інтерв'ю RTL.de заявив, що загрози закінчення його кар'єри немає: "Ще нічого не скінчено. Якщо мені вдалося боксувати однією рукою і домінувати, значить, у мене ще достатньо пороху в порохівницях. Так що це був ще не останній бій".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1144 | Додав: adminA | Теги: Віталій Кличко закінчує кар'єру бок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]