Ср, 2024-05-08, 17:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:45
Закликає ввести санкції проти організаторів «виборів» на Донбасі МЗС Литви
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

МЗС Литви закликає ввести санкції проти організаторів «виборів» на Донбасі

Глава МЗС Литви Лінас Лінкявічюс вважає, що за допомогою «виборів» на окремих територіях Донецької і Луганської областей Кремль продовжує дестабілізувати ситуацію на сході України, і закликав до санкцій проти «організаторів цього фарсу».

Про це він написав у своєму Twitter.

«У той час, як світ поминає жертв Першої світової війни, Кремль продовжує дестабілізувати східну Україну: незаконні «вибори» в так званих Донецькій і Луганській народних республіках на території України - ще одне порушення Мінського процесу і міжнародного закону. Санкції проти організаторів цього фарсу мають бути», - пише Лінкявічюс.

Глава зовнішньополітичного відомства Литви таким чином прокоментував пост литовського МЗС: «Литва засуджує незаконні «вибори» в так званих Донецькій і Луганській народних республіках на території України».

Як повідомляв Укрінформ, бойовики на окупованих територіях Донецької і Луганської областей проводять 11 листопада так звані вибори. Згідно з рішенням "парламентів" терористичних "ЛНР" і "ДНР", вибиратимуть як ватажків, так і "депутатів".

Українська сторона в Тристоронній контактній групі і Міністерство закордонних справ України виступили із заявами, в яких зазначається, що результати нелегітимних виборів на окупованих територіях України не будуть визнані ні Україною, ні міжнародним співтовариством.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 719 | Додав: adminA | Теги: організатори «виборів», МЗС Литви, санкції, Донбас | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]