Чт, 2024-04-25, 01:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:38
Закликаю відправити на політичний карантин всі неоднозначні питання - Вакарчук - Зеленському
Інші останні Політичні новини

Вакарчук - Зеленському: Закликаю відправити на політичний карантин всі неоднозначні питання.

Нардеп від "Голосу" Святослав Вакарчук закликав президента Володимира Зеленського не вирішувати під час карантину суперечливі політичні питання.

Про це йдеться в його відеозверненні, передає Цензор.НЕТ.

"Дуже важливо, щоб ми зараз всі дотримувалися правил і демонстрували єдність. Єдність потрібна, щоб ефективно протистояти епідемії. Тому закликаю відправити на політичний карантин всі неоднозначні політичні питання, які є в державі. Це насамперед переговори в Мінську. Це питання землі, де кожне необережне рішення може привести до розколу", - сказав нардеп.

"Голос" має свої позиції з усіх політичних питань. Ми за проєвропейський вибір і готові його відстоювати. Часом - на вулиці мирними протестами. Але не сьогодні. Сьогодні нам всім потрібна єдність. ... У мене є дружня порада президенту Зеленському та його команді. Не дайте привід звинуватити вас, що під шумок в складній ситуації ви вирішуєте свої політичні питання. Вам насамперед зараз важливо винести за дужки всі неоднозначні питання", - заявив Вакарчук.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 846 | Додав: adminA | Теги: неоднозначні питання, Вакарчук - Зеленському, політичний карантин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]