Сб, 2024-04-27, 02:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:50
Закликали своїх громадян покинути росію Польща й Естонія
Інші останні Новини Європейського Союзу

Польща й Естонія радять своїм громадянам не їздити до рф.

Слідом за Болгарією Польща й Естонія закликали своїх громадян покинути росію. Про це повідомили їхні міністерства закордонних справ.

"МЗС радить утриматися від будь-яких поїздок до рф у зв'язку з війною в Україні й визнанням Польщі владою рф недружньою державою", – ідеться на сайті МЗС Польщі.

У відомстві нагадали про припинення прямого авіасполучення між Польщею і росією, а також попередили, що у росії поляків можуть мимоволі затримувати, оглядати мобільні телефони і не випускати з країни у разі подвійного громадянства.

"Через значне скорочення чисельності польського дипломатичного і консульського персоналу в росії можливості надання прямої консульської допомоги польським громадянам дуже обмежені. Ми рекомендуємо польським громадянам, які перебувають на території російської федерації, покинути її територію наявними комерційними і приватними засобами", – додали у МЗС.

Міністерство закордонних справ Естонії також закликало своїх громадян не їздити до росії без нагальної потреби і повністю уникати поїздок до районів, які межують з Україною.

"Власники подвійного громадянства – естонського та російського – мають ураховувати, що російська федерація розглядає їх у росії як російських громадян, а  можливості Естонії щодо надання консульської допомоги обмежені", – наголосили у відомстві.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 382 | Додав: adminA | Теги: громадяни, покинути рф, Польща й Естонія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]