Чт, 2024-04-18, 16:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:42
Закриються усі навчальні заклади, але дитсадки працюватимуть - локдаун у Києві
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Усі навчальні заклади столиці під час локдауну змінять режими роботи на період зимових канікул та посилення карантинних обмежень, однак лише дитячі садочки працюватимуть у звичному режимі, повідомили в КМДА.

«Зимові канікули в школах та закладах позашкілля розпочнуться за графіком – із 25 грудня до 10 січня. Другий семестр стартуватиме з 11 січня, проте вся робота та навчання відбуватимуться дистанційно. Якщо ситуація із захворюваністю не погіршиться, вже 25 січня зазначені заклади запрацюють у звичному режимі», – зазначив в.о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

За його словами, заклади професійно-технічної освіти підуть на канікули трохи пізніше – із 31 грудня до 15 січня, а навчання в другому семестрі студенти розпочнуть також у дистанційному форматі – з 18 до 24 січня.

Мондриївський також додав, що єдиними закладами освіти, які з 8 до 24 січня працюватимуть винятково дистанційно, будуть інклюзивно-ресурсні центри.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 809 | Додав: adminA | Теги: закриття, Київ, навчальні заклади, локдаун, дитсадки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]