Чт, 2024-04-25, 20:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:42
Замість культури в Україні "лагідний тоталітаризм" - відомий український рок-гурт припиняє існування
Інші останні Культурні новини

Український гурт "Димна Суміш", заснований 1998 року, припинив своє існування, бо не готовий далі "миритися з ситуацією в нашій країні - коли культура на останньому місці, а натомість панує суцільна політика, зомбування, соціальні експерименти і лагідний тоталітаризм".

"Припинення діяльності гурту "Димна Суміш" ніяк не пов'язано з Сашиним від'їздом (Олександр Чемеров, фронтмен гурту, від'їжджає з України). Так чи інакше ми б зупинилися", - повідомили музиканти на своїй сторінці в соцмережах.

"Ми вкрай не згодні миритися з ситуацією в нашій країні - коли культура на останньому місці, а замість неї панує суцільна політика, зомбування, соціальні експерименти і легкий тоталітаризм. Кожна людина й організація повинна розвиватися і рости, прямуючи обраним шляхом. На жаль, ми втомилися чинити опір обставинам, які не дають нам адекватно розвиватися на рідній землі. Тому "Димна Суміш" свідомо входить у заморожений стан на невизначений термін", - йдеться в заяві колективу.

"Ми у відмінній формі, у нас більш як 20 нових пісень, але нуль бажання оприлюднити їх і продовжувати існувати в сумнівній системі так званого шоу-бізнесу країн СНД. Найближчим часом "Димна Суміш" викладе три україномовні треки, які разом з піснею "Птах" складуть обіцяне ЕР "Ти Чи Я". Що стосується музики - звичайно, кожен з нас буде займатися справою свого життя як можна довше, аж до самої смерті", - заявили музиканти.

"Тому побачимося в іншому часі, за інших обставин", - зазначили учасники групи.

Зауважимо, "Димна Суміш" на сьогодні є однією з найпопулярніших альтернативних груп України. Цікаво, що учасники групи - вегетаріанці. Вони відкрито висловлюють свою позицію проти насильства, вживання наркотиків та алкоголю, бажаючи донести слухачам своєю музикою і текстами пісень життєві цінності.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1138 | Додав: adminA | Теги: Україні лагідний тоталітаризм, український рок-гурт припиняє існув | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]