Вт, 2024-04-16, 16:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:40
Запустять новий контейнерний поїзд Україна, Білорусь і Литва
Інші останні Економічні новини

Україна, Білорусь і Литва запустять новий контейнерний поїзд

Україна, Білорусь і Литва запустять новий контейнерний поїзд Containerships train, проінформувала прес-служба АТ "Укрзалізниця".

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на агентство "Інтерфакс-Україна".

Керівники залізниць України, Білорусі та Литви й товариств Containerships (Україна), компаній Intermodal Container Service і LG CARGO (Литва) 28 травня 2019 року підпишуть угоду про реалізацію нового проекту - організацію перевезень контейнерів у складі контейнерного поїзда Containerships train у сполученні Литва-Білорусь-Україна й назад.

Як повідомлялося, на початку квітня "Укрзалізниця" запустила новий регулярний контейнерний поїзд зі станції Нижньодніпровськ-Вузол до станції Славкув (Польща), який став 19-м контейнерним поїздом, що курсує на постійній основі територією України, з них вісім - транзитні.

Контейнерні перевезення "Укрзалізниці" у 2018 році сягнули 334 963 TEU, що на 13% більше за обсяг 2017 року. Збільшення відбулося у всіх видах сполучення: транзитному - на 24%, експортному - на 17%, внутрішньому - на 11% та імпортному - на 8%.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 797 | Додав: adminA | Теги: Білорусь і Литва, новий контейнерний поїзд, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]