Чт, 2024-04-25, 17:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:55
Застосуванням важкого озброєння бойовиками на Донбасі у НАТО стурбовані
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

У НАТО глибоко стурбовані порушеннями режиму припинення вогню на Донбасі, а також застосування бойовиками важкого озброєння. Північноатлантичний альянс також висловив підтримку територіальної цілісності України.

Про це повідомляє прес-служба НАТО.

Відповідну заяву зробив заступник генерального секретаря Альянсу Мірча Джоане під час зустрічі з віце-прем'єр-міністром, Міністром з питань реінтеграції України Олексієм Рєзніковим.

Під час зустрічі обговорювалася ситуація з безпекою та євроатлантична інтеграція України.

"На зустрічі пан Джоане висловив глибоку стурбованість союзників з приводу порушень режиму припинення вогню і використання важкої зброї підтримуваними Росією бойовиками на Донбасі. Він також висловив тверду підтримку союзниками суверенітету і територіальної цілісності України", - повідомили в НАТО.

Також він закликав Україну зосередитися на системних реформах для євроатлантичної інтеграції.

Крім цього Джоане висловив сподівання, на проведення найближчим часом засідання Комісії НАТО-Україна.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі внаслідок обстрілів бойовиків загинув український військовий. При цьому застосовувалися заборонене озброєння, зокрема, міномети 120-калібру. Також з початку поточної доби в результаті обстрілів поранення отримав один український військовий.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 573 | Додав: adminA | Теги: важке озброєння, НАТО, бойовики, Донбас | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]