Пт, 2024-04-26, 06:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:40
Затверджено урядом України план боротьби з тероризмом: що передбачається
Інші останні Політичні новини

У рамках реалізації відповідної Концепції, планується виконання низки доручень та заходів.

Про це йдеться в розпорядженні оприлюдненому на сайті Кабінету міністрів.

Зокрема, в тілі самого Плану міститься так звана дорожня карта для відомств, які мають вжити конкретних заходів.

Наприклад силові структури мають проводити навчально-практичні заходи для формування навичок, які допоможуть припинити польоти несанкціонованих безпілотників. А все через те, що вони можуть бути використані для терористичних дій, наприклад над об’єктами військового або оборонно-промислового секторів.

Служба безпеки України до березня місяця має не тільки розробити, а і надати уряду пропозиції, щодо змін до статті 24 закону «Про боротьбу з тероризмом». У ньому повинні бути визначені критерії та порядок для визначення, що та чи інша організація є терористичною. Крім того, варто підкреслити всі обмеження, які будуть застосовуватись, а також можливості оскарження даного рішення.

Для відшкодування шкоди, які були отримані через проведення актів тероризму, до вересня місяця цього року доручено розробити спеціальний механізм.

Зрештою, для Антитерористичного центру при СБУ та його структури і чисельності, повинні бути уточненні всі функції та завдання, які допоможуть скоординувати діяльність для боротьби з тероризмом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 589 | Додав: adminA | Теги: Уряд України, план боротьби, тероризм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]