Сб, 2024-04-20, 08:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:38
Завдяки Facebook художник-графіті став мультимільйонером
Інші останні Новини світу

Американський графіті-художник корейського походження Девід Чжоу став мультимільйонером, взявши акції Facebook замість грошей на сплату за свою роботу, інформує Gazeta.ua.

Розмалювавши сім років тому стіни головного офісу Facebook в Каліфорніі, Девід Чжоу прийняв від Шона Паркера, тогочасного президента Facebook акції молодої компанії. Незважаючи на те, що художник вважав ідею цієї соціальної мережі "сміховинною і безперспективною", він погодився взяти акції.
Тепер, коли керівництво Facebook "відкрило карти" перед IPO, з'ясувалося, що частка Девіда Чжоу може коштувати понад 200 млн дол.
Нагадаємо, компанія Facebook оголосила про намір провести ІРО і оприлюднила відомості про свої доходи, як того вимагають правила Комісії з цінних паперів і бірж США.
Доходи Facebook за минулий рік склали 3,7 млрд дол, прибуток - 1 млрд. Загальна вартість активів компанії наразі оцінюється у 5,23 млрд дол.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1048 | Додав: nowyny | Теги: художник-графіті, Девід Чжоу, мультимільйонер, facebook | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]