Чт, 2024-03-28, 18:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:35
Збільшення військової допомоги для України у Конгресі США схвалили
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Комітет з правил Палати представників США підтримав поправки до оборонного бюджету на 2022 рік, серед яких збільшення обсягу військової підтримки України на 50 мільйонів доларів. Тепер оборонний бюджет Сполучених Штатів передбачає надання Україні 300 млн доларів у наступному році.

Також поправки пропонують наростити присутність американських сил у Польщі, Румунії та країнах Балтії. Окрім того, конгресмени запропонували ввести санкції проти російського газопроводу «Північний потік-2», застосування українського титану і нові санкції проти РФ, інформує Голос Америки.

Далі оборонний бюджет США на 2022 рік разом із поправками ще має схвалити нижня палата Конгресу та Сенат, а потім закон підписує президент США.

Раніше Палата представників Конгресу США схвалила законопроект про державну обороні на суму 738 мільярдів доларів, в яку включена військова допомога для України.

Нагадаємо, у серпні в Україні за підтримки США відкрили унікальне військове містечко. Воно не має аналогів в Україні. Крім житлових, побудовані також технічні модулі і причали. У минулому році Сполучені Штати Америки передали Силам спеціальних операцій Збройних сил України наметове містечко вартістю 1,5 мільйона доларів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 669 | Додав: adminA | Теги: Збільшення військової допомоги, конгрес США, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]