Пт, 2024-03-29, 14:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:54
Збірна України, нарешті, перемагає ізраїльтян. Вперше в історії. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

В Петах-Тіква відбувся товариський поєдинок національних збірних Ізраїлю та України. Команда Олега Блохіна зуміла втримати переможний рахунок і почати знаковий для країни 2012 рік з перемоги. Крім того, українці вперше в історії зуміли виграти у ізраїльтян.

Ізраїль - Україні 2:3

Голи: Хемед, 54 (пен), Бен Саар, 63 - Гусєв, 17 (пен), Коноплянка, 45, Ярмоленко, 61

Ізраїль: Ават, Шпунгін (Габай, 62), Бен Хаїм, Гершан, Бен Даян (Цедек, 87), Коен (Дамарі, 75), Натхо, Меліксон, Рафаелов (Захаві, 46), Бенаюн (Хемед, 46), Барда (Бен Саар, 46)

Україна: Шовковський (Дикань, 46), Гусєв (Бутко, 90 +2), Хачеріді (Мандзюк, 46), Михалик, Селін, Тимощук, Ротань (Гармаш, 76), Ярмоленко, Коноплянка, Девіч (Алієв, 46), Воронін (Мілевський, 46)

Чотири рази до сьогоднішнього вечора зустрічалися раніше між собою збірні України та Ізраїлю. Статистика цих протистоянь виразно говорить на користь ізраїльтян: дві перемоги, дві нічиї. З деякими труднощами, але жовто-сині зуміли переламати неприємну для себе традицію, вперше обігравши непоступливого суперника.

У звітному поєдинку наставник українців Олег Блохін вирішив подивитися у дії динамівських центрбеків Тараса Михалика та Євгена Хачеріді. Крім того, на правому фланзі оборони, замінивши Богдана Бутка, якого в останніх матчах награвали на цій позиції, діяв Олег Гусєв.

По тайму дав зіграти Олег Володимирович і Вороніну з Мілевським, яких розкритикував в інтерв'ю перед поєдинком за відсутність результатів у збірній і пригрозив залишити поза заявкою на Євро-2012. Обидва в черговий раз нічим особливим запам'ятатися не зуміли.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1108 | Додав: adminA | Теги: перемагає ізраїльтян, нарешті, збірна Україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]