Сб, 2024-04-27, 04:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:33
Зеленський на донорській конференції - членство України в ЄС має бути реальністю, статус кандидата варто надати негайно
Інші останні Новини України

Україна потребує якнайшвидшого набуття статусу кандидата в члени Євросоюзу і готова робити всі необхідні практичні кроки на подальшому шляху до ЄС, таке членство має стати реальністю, а не обіцянкою, заявив президент України Володимир Зеленський.

"Членство України в Євросоюзі має бути абсолютною реальністю, не просто обіцянками чи перспективами, а практичними кроками. Я знаю, що ми готові до цих кроків, і ви це знаєте. Я впевнений, що більшість із вас це чудово розуміють", - сказав він, виступаючи у п'ятницю за допомогою відеозв'язку на міжнародній донорській конференції високого рівня щодо України у Варшаві.

"Україні потрібно швидко рухатися до Європейського Союзу, набуваючи статусу кандидата, який потрібно надати прямо зараз, в умовах війни і за спеціальною скороченою процедурою", - наголосив Зеленський.

Він зазначив, що ця війна росії проти України планувалася як підготовка до завдання удару по об'єднаній Європі. "Отже посилення уніфікації було б потужною відповіддю на все це", - сказав президент України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 425 | Додав: adminA | Теги: Зеленський, негайно, донорська конференція, членство України, статус кандидата, ЄС | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]