Пт, 2024-04-26, 14:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:58
Зеленський виступив перед українськими військовими і подякував за захист держави - "Сьогодні — день нашої вдячності"
Інші останні Офіційні новини

Президент України Володимир Зеленський у День Збройних сил виступив перед українськими військовими та їх рідними у Маріїнському палаці у Києві та подякував захисникам за захист держави.

Про це йдеться у записі його звернення.

Сьогодні для мене честь – провести увесь день разом з нашими захисниками і захисницями.

Уранці я був на Донеччині – подякував бійцям, які боронять нашу державу на найбільш небезпечних і відповідальних напрямках. Тим, хто б’ється на Сватовському, Бахмутському, Авдіївському та інших напрямках у Донецькій і Луганській областях.

Вручив воїнам державні нагороди і відзнаки.

Був на Харківщині – подякував лікарям, які рятують наших бійців. Вручив нагороди бійцям, які брали участь у звільненні регіону і які продовжують виганяти окупантів з України.

Увечері у Маріїнському палаці – наші герої, рідні наших воїнів, командири і представники бойових бригад та підрозділів, які щойно прибули з фронту і знову повертаються на передову.

Хочу сказати саме те, що сьогодні у серці кожного українця: я дякую вам! Дякую – усім солдатам і матросам, усім сержантам і старшинам, усім офіцерам і генералам, і обов’язково – усім татам і мамам українських воїнів. І бажаю усім нам одного – перемоги!

"Сьогодні — день нашої вдячності. Саме такий сенс у 6 грудня — і це назавжди. Тепер лише так наші люди відзначатимуть День Збройних Сил України — словами вдячності, відчуттям вдячності, сльозами вдячності. Я впевнений, мільйони разів сьогодні в Україні прозвучало або просто подумалося саме так — "дякую"", — сказав президент.

Він подякував представникам усіх формувань сил оборони України, їхнім батькам, лікарям та всім, хто зміцнює оборону й забезпечує українських військових усім необхідним.

"Коли в державі День Збройних сил за своїм сенсом є святом вдячності, таку державу, я впевнений, неможливо здолати й неможливо зламати. І сьогодні ми всі це точно бачимо і ще раз побачили", — зазначив президент.

Дякую – воїнам нашої армії і всіх формувань Сил оборони України. Дякую – батькам наших воїнів, які виховали переможців. Дякую – всім лікарям і медичним сестричкам, які рятують поранених. Дякую – кожному, хто зміцнює оборону і забезпечує українських воїнів усім необхідним.

Слава Збройним Силам України!
Слава Україні!

Протягом 6 грудня Зеленський також відвідав українських захисників та лікарів у Слов'янську та на Харківщині.

Зокрема, президент надав звання Героя України та вручив орден «Золота Зірка» командиру 54 окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ полковнику Олексію Майстренку та заступнику командира бригади-начальнику відділення артилерії 10 окремої гірсько-штурмової бригади Сухопутних військ ЗСУ підполковнику Володимиру Потєшкіну.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 506 | Додав: adminA | Теги: день нашої вдячності», українські військові, захист держави, виступ, подяка, Зеленський | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]